Sizden Gelenler

Yorum kısmında paylaşılan mesajlar sayfa yöneticisi tarafından onaylanıp yayınlanacaktır.

“Sizden Gelenler” için 25 yorum

  1. 497 gibi nispeten zor bir dersi esprileri ile öğrenci ilgisi tutarak anlatan, kaprisi olmayan çok kıymetli bir hocamızdı. Allah rahmet eylesin.

    Sınıfta bir – şkş öğrenciyle şakalaşarak sınıfın tüm dikkatini toplar ve ders nasıl geçti anlamazdırk. benim dönemimde sınıfta takıldığı, şaka yaptığı öğrencilerden birisi bendim.

    Hatta bana “sen ‘carry bit! den daha önemsizsin” demişti..

    Beğen

  2. Mete Hocam, öğrenci iken seni hep insanlara yardımcı olmak gayreti içinde görmüştüm, mezuniyetten 20 yıl sonrada, senden mesleki alanımla ilgili email ile yardımcı olmanı istemiştim ve hasta olmana rağmen yardımcı olmuştun, mekanın cennet olsun.

    Beğen

  3. Üzülerek Mete Hocamızı kaybetmiş olduğumuzu öğrendim. Hepimizin başı sağ olsun.

    Beğen

  4. Cok degerli hocamiza Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine bassagligi diliyorum..Mekani cennet olsun..

    Beğen

  5. Samimi bir hocamizdi ve ogrenciler tarafindan sevilirdi. Allah rahmet eylesin.

    Beğen

  6. Sevecen ve babacan kişiliğinizle bize hep bir arkadaş oldunuz. Güzel insan, sevgili hocamızı kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Üzerimizdeki emekleriniz için minnettarız. Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun.

    Beğen

  7. Hocam benim araştırma görevlisi sonra da dolaylı olarak akademisyen olmamda büyük desteğiniz olmuştu. Nur içinde yatın. Hepimiz sınıfta paltoyla otururken kısa kolla ders anlatışınızı ve odanıza her girişimizde esprili karşılamalarınızı hiçbir zaman unutmayacağım.

    Beğen

  8. Hocam, makine labından A binasına doğru iğde ağacının altındaki akşam çayları, kediler, hafta sonu hadi gidin artık biz buraya çalışmaya geldikler; bekçinin pişirdiği pastırma kokusuna bile dayanıklık göstermeler, poşet çay yerine demlik poşet al, hem daha ucuz hem daha sağlıklı tavsiyeleri, saat kaç olmuş ne yesek acaba yine kantine devam gülümsemesi. her saat tost yenebilir özlü sözü. kantincinin aynısından mı sözüne gülümseyerek yanıt vermeler. tüm asistanların iktisat bilgilerinin tahmil edilmesi:) soru soran tüm öğrencilere katlanma becerisi….bölümün değil odtünün gizli arşivi. nur içinde yat. allah rahmet eylesin.

    Beğen

  9. Kapisi ve yuregi dersinden kotu not alan ogrencilerine de en az iyi not alanlara oldugu kadar acik Mete Hoca’mi hep takdir ve saygiyla hatirlayacagim.

    Beğen

  10. Üzerimizde çok emeği olan, değerli bir insanı ve bilim adamını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

    Beğen

  11. Sevgili Mete Hocam, titizliğin, dürüstlüğün sayesinde seninle birlikte çalışmak, birlikte nice ders vermek hep bizim için mutluluktu. Odan hep öğrencilerle, dostlarla dolup taşardı. Hak edilmiş bir sevgi çemberi içindeydin. Ülkemizin, dünyamızın istediğimiz gibi olduğunu göremedik; senin, bizim düşlerimizin bir gün gerçekleştiğini dilerim arkada kalanlar, bugünün gençleri, çocukları görsünler…

    Anın hep sıcak yaşayacak.

    Semih Bilgen

    Beğen

  12. Mete Hocam gibi parlak zekaya ve öğreti kabiliyetine sahip bir hocayı tanımış olmanın mutluluğu ile, kaybetmiş olmanın üzüntüsü arasındayım. Çok sevdiğim, değerli bir hocamdı ve hep öyle kalacak. Allah Rahmet Eylesin. Nurlar içinde yatsın.

    Beğen

  13. Mekanınız Cennet olsun Hocam. Sizi çok özleyeceğiz. Sizi tanıdığım için kendimi hep şanslı hissedeceğim.

    Beğen

  14. Mete Hocamız okul hayatımda öğrencilere karşı samimi içten yaklaşımı, konusuna olan hakimiyeti, alçakgönüllülüğü ve zekasıyla beni bende iz bırakan, beni kendine hayran bırakmış bir hocamızdı. Kendisinden dijital tasarım ve mikroişlemci derslerini alma şansım oldu. Son sınıf projemi de kendisiyle yapmıştım bu aşamada daha da yakından tanıma fırsatı buldum. Fatih Hocamızdan sonra kendisini de genç yaşta kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

    Murat DERELİ – EE96

    Beğen

  15. Hocam sizinle daha çok sohbet edemediğim için çok üzgünüm. Işıklar yoldaşınız olsun…

    Beğen

  16. Logic design/digital design’ı sayesinde sevdik, mesleğimizi bize sevdiren ender hocalarımızdandı. Zorlayan ama yardımcı da olan güleryüzlü değerli insan, Allah rahmet eylesin, mekanın Cennet olsun.

    Beğen

  17. Bunca sene sonra hala keyifle sizinle ilgili anıları paylaşıyoruz. Unutulmadınız. Huzurla uyuyun.

    Beğen

  18. Hocamızı kaybetmemizin üzüntüsü içerisindeyim. Çok değerliydi. Nur içinde yatsın.

    Beğen

  19. Mete Bulut ilk tanidigim asistanlardan. Hep cok sevdim, her zaman her konuda guler yüzlü ve yardimciydi. EE Bolum’unde özelinin bir kisi olarak kalacak hep anılarımda. Huzur ve isiklar icinde uyusun. Göker – EEE87-88.

    Beğen

  20. Mekaniniz cennet olsun hocam.. Hem espri yapip hem de sahane ders anlatabilmek bir ona ozguydu elektrik elektronik bolumunde..

    Beğen

  21. Mete Hocamizi kaybetmenin derin uzuntusu icindeyiz. Mete Hocam cok caliskan ve cok guzel ders anlatan ve her konuda cok rahat konusabileceginiz ufku cok genis bir Profesordu. Mekani cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine bassagligi dileriz.

    Beğen

  22. Değerli bir insanı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yakınlarına baş sağlığı, sabırlar diliyorum.

    Beğen

Bir Yorum Yazın